Sebarang pertanyaan mengenai latihan dan seminar, boleh hubungi terus pentadbir latihan dan seminar kami di talian 013-4324936 atau emel shahmar_5003@yahoo.com 11pagi - 6petang (Isnin - Jumaat)

Bagi sesi latihan/seminar fotografi jabatan kerajaan dan swasta, pihak kami bersedia menerima sebarang permintaan untuk menjalankan kursus / seminar ditempat anda.

Kenali Saya

Nama : Mohamad Ezrin Shah bin Othman
Umur : 28 tahun pada 02 Nov 2012

Pengalaman : Seorang usahawan sepenuh masa dan mempunyai sebuah syarikat latihan fotografi dan syarikat training untuk para usahawan. Berkecimpung dalam bidang fotografi, perniagaan online dan terlibat secara langsung dalam program keusahawanan di kawasan sekitar.

Shah Othman juga merupakan seorang penulis. Telah menghasilkan sebuah buku 'Kaya Sebagai Fotografi Perkahwinan' pada Februari 2012.

Konsep latihan dan bimbingan yang diberikan bukan semata-mata teori, ianya melibatkan praktikal dan pemahaman secara terus yang akan membuatkan setiap peserta lebih memahami bukan sekadar mendengar dan menghafal.

Apa yang ingin dicapai ialah, setiap peserta dapat membaiki diri dan mana-mana organisasi yang diwakili ke tahap yang lebih baik.

Jika anda inginkan pihak FotoLesson untuk mengajar di tempat / organisasi anda, kami bersedia memberikan perkhidmatan terbaik.

Untuk menghubungi saya, sila hubungi 013-4324936  atau emel shahmar_5003@yahoo.comRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...