Sebarang pertanyaan mengenai latihan dan seminar, boleh hubungi terus pentadbir latihan dan seminar kami di talian 013-4324936 atau emel shahmar_5003@yahoo.com 11pagi - 6petang (Isnin - Jumaat)

Bagi sesi latihan/seminar fotografi jabatan kerajaan dan swasta, pihak kami bersedia menerima sebarang permintaan untuk menjalankan kursus / seminar ditempat anda.

27 Jun 2011

Kelas / seminar ditempat anda

Saya membuat tawaran kepada sesiapa sahaja yang ingin menjalankan kelas / bengkel / seminar ditempat kerja / komuniti anda. Tawaran yang amat terhad memandangkan projek bulan Julai - Ogos - September saya masih kosong.

Jika anda meminati fotografi dan ingin mempelajari fotografi secara percuma, inilah jawapannya. Atau jika anda ingin mencari duit poket lebih sedikit, ini juga jawapannya.

Anda hanya bayar yuran saya (akan saya beritahu) dan yang selebihnya, anda tentukan.

Kelas dan bengkel seelok-eloknya dalam 10 - 15 peserta. manakala seminar pula antara 30 - 50 peserta.

Tawaran terhad, sila hubungi saya 012-5055003 untuk maklumat lanjut.

__________________________________________________________
Akademi FotoLesson menjalankan kursus dan seminar fotografi di Utara Malaysia.
Segala maklumat yang terkandung didalam blog ini adalah betul dan segala kerugian di pihak yang menggunakan segala maklumat didalam blog ini adalah tanggungjawab sendiri.

Akademi FotoLesson aktif menjalankan kursus dan bengkel-bengkel fotografi di sekitar Pulau Pinang, Kedah dan Utara Perak seperti Taiping dan Parit Buntar.

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...