Sebarang pertanyaan mengenai latihan dan seminar, boleh hubungi terus pentadbir latihan dan seminar kami di talian 013-4324936 atau emel shahmar_5003@yahoo.com 11pagi - 6petang (Isnin - Jumaat)

Bagi sesi latihan/seminar fotografi jabatan kerajaan dan swasta, pihak kami bersedia menerima sebarang permintaan untuk menjalankan kursus / seminar ditempat anda.

27 April 2012

Laporan Kelas Asas Fotografi Digital

Assalamualaikum dan salam sejahtera, pembaca blog yang budiman.

Kelas Asas Fotografi Digital kali ini saya jalankan di Seminarium, Sungai Petani, Kedah.

Kehadiran peserta seramai tujuh orang sahaja, seorang peserta menarik diri pada saat akhir kerana terdapat komitmen lain.

Kelas yang amat menarik (peserta yang menarik dan penuh keterujaan) benar-benar membuatkan saya berasa seperti berhadapan dengan rakan-rakan saya sendiri. Keramahan para peserta amat saya puji.

Saya juga ingin mengucapkan tahniah kepada dua orang peserta wanita yang menhadirkan diri ke kelas ini. Semoga ianya menjadi sumber inspirasi kepada para wanita yang lain, yang meminati kemahiran fotografi ini untuk lebih menceburi bidang ini.

Akhir sekali, saya ingin ucapkan tahniah dan terima kasih kepada semua peserta Kursus Asas Fotografi Digital sesi kali ini. Untuk maklumat lanjut mengenai kelas-kelas anjuran Fotolesson dan rakan-rakan pakar yang lain, boleh ke laman www.jomkelas.com atau klik sahaja pautan Facebook Badge di kanan laman ini.
Terima kasih

Artikel berkaitan
Tips Sensitiviti ISO 
Pemasaran : Jangan Takut Meletakkan Harga
__________________________________________________________
Akademi FotoLesson menjalankan kursus dan seminar fotografi di Utara Malaysia.
Segala maklumat yang terkandung didalam blog ini adalah betul dan segala kerugian di pihak yang menggunakan segala maklumat didalam blog ini adalah tanggungjawab sendiri.

Akademi FotoLesson aktif menjalankan kursus dan bengkel-bengkel fotografi di sekitar Pulau Pinang, Kedah dan Utara Perak seperti Taiping dan Parit Buntar.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...