Sebarang pertanyaan mengenai latihan dan seminar, boleh hubungi terus pentadbir latihan dan seminar kami di talian 013-4324936 atau emel shahmar_5003@yahoo.com 11pagi - 6petang (Isnin - Jumaat)

Bagi sesi latihan/seminar fotografi jabatan kerajaan dan swasta, pihak kami bersedia menerima sebarang permintaan untuk menjalankan kursus / seminar ditempat anda.

30 April 2012

Laporan Kelas Fotografi Perkahwinan | 28 April 2012

Pada 28hb April 2012, pihak FotoLesson telah menganjurkan kursus Fotografi Perkahwinan di Seminarium, Laguna Merbok. Kursus kali ini telah ditukar format ke kelas berikutan kehadiran peserta hanya tiga orang. Separuh dari jumlah asal, kerana terdapat beberapa peserta yang menarik diri atas sebab-sebab peribadi.

Walaupun hanya terdapat tiga peserta, kelas berjalan seperti biasa dan pemahaman juga ditahap terbaik. Saya juga enjoy dengan para peserta tersebut.

Akan datang, saya berharap semoga jumlah peserta akan melebihi dari sasaran pihak FotoLesson. InsyaAllah...

Kami di FotoLesson gemar berkongsi ilmu dengan anda semua.

Berikut ialah laporan gambar, enjoy.

Artikel Berkaitan
RAW Atau JPEG, Mana Lebih Bagus?
Pemasaran : Tips Hebahkan Servis Anda
__________________________________________________________
Akademi FotoLesson menjalankan kursus dan seminar fotografi di Utara Malaysia.
Segala maklumat yang terkandung didalam blog ini adalah betul dan segala kerugian di pihak yang menggunakan segala maklumat didalam blog ini adalah tanggungjawab sendiri.

Akademi FotoLesson aktif menjalankan kursus dan bengkel-bengkel fotografi di sekitar Pulau Pinang, Kedah dan Utara Perak seperti Taiping dan Parit Buntar.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...