Sebarang pertanyaan mengenai latihan dan seminar, boleh hubungi terus pentadbir latihan dan seminar kami di talian 013-4324936 atau emel shahmar_5003@yahoo.com 11pagi - 6petang (Isnin - Jumaat)

Bagi sesi latihan/seminar fotografi jabatan kerajaan dan swasta, pihak kami bersedia menerima sebarang permintaan untuk menjalankan kursus / seminar ditempat anda.

07 Mei 2012

Laporan Kelas Asas Fotografi Digital | 29 April

Pada 29hb April yang lalu telah dijalankan satu lagi kelas untuk bakat-bakat baru dunia fotografi. Kelas kali ini dihadiri oleh tiga orang bakal jurufoto hebat.

Apa yang istimewanya kali ini ialah ketiga-tiga mereka menggunakan jenama Nikon. Hehehe... Saya bukanlah mahu membandingkan jenama. Sebaliknya agak terkejut kerana ianya bagai dijanji dan dirancang untuk ketiga-tiga mereka menggunakan kamera Nikon.

Kelas kali ini juga adalah kelas yang terakhir pihak FotoLesson jalankan di pusat latihan a.k.a kediaman rasmi Shah Othman (boleh kelihatan dalam foto, langsir juga sudah ditanggalkan untuk proses perpindahan). Kerana Shah Othman akan berpindah kembali ke bahagian pulau di Pulau Pinang.

Bagi anda yang ingin mempelajari fotografi dan cara penggunaan kamera DSLR, boleh hubungi 013-4324936 atau boleh sentiasa layari blog ini. Jangan lupa juga untuk menjadi rakan Shah Othman di facebook. 

Berikut ialah laporan foto kelas tersebut.

Terima kasih.

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...